No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Како да купам

За да направите нарачка, најпрво треба да кликнете на линкот во горниот десен агол за најава/регистрација. Потоа може да се најавите на Вашата сметка или доколку немате веќе постоечка сметка на МОЈТОНЕР.МК тоа може да го направите со кликање на копчето Продолжи и да ги следите инструкциите. Откако успешно ќе ја креирате Вашата сметка, автоматски сте најавени на страната "www.mojtoner.mk".