No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Canon crtg. for Pixma MG2150/MG3150 color (180p.) 8ml CL541 5227B005

Оригинален Canon
1 610.00 mkd / €26.23
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Canon MG-Serie 2150, 3150, 2155, ma MG 3140

Canon Pixma MX-Serie 375, 435, 515, 455, 395, 525, 430, 535, 475

Canon Pixma MG-Serie 3650 S, 2150, 3150, 4150, 4150 Wlan, 2155, 4250, 3250, 2250, 3550 (white), 2255, 3255, 4140, 2140, 3155, 3650 (black), 3650 (white), 3650 (red)

Canon Pixma TS-Serie 5150, 5151

Canon Pixma GM-Serie 2050

 

Canon 541 color 5227B005

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.