No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Canon crtg. for PixmaTS6250/8150 yellow CL581 (259p.) 2105C001

Оригинален Canon
880.00 mkd / €14.34
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -
Canon Pixma TS-Serie 8150 (UK Plug Version), 8250, 9550, 9551, 6250, 6251, 705, 705, 8150, 8151, 8152, 9150, 9155, 6150, 6151 Canon Pixma TR-Serie 8550, 7550, 8550 Canon 581 XL MultiPack 2052C004

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.