No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Canon crtg. for Pixma IP 4200/5200/6600 black (400p.) 0620B001

Оригинален Canon
430.00 mkd / €7.00
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Canon Pixma MP-Serie 500, 800, 530, 600, 600 R, 800 R, 810, 830, 610, 970

Canon Pixma IP-Serie 4200, 5200, 5200 R, 6600 D, 4300, 5300, 6700 D, 4500, 7600, 6600

Canon Pixma Pro-Serie 9000, 9000 Mark II

Canon Pixma MX-Serie 850

 

Canon 8 black 0620B001

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.