No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Canon crtg. for Pixma IP 4200/5200/6600 black (380p.) 0628B001

Оригинален Canon
970.00 mkd / €15.80
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Canon Pixma MP-Serie 500, 800, 510, 530, 600, 600 R, 800 R, 810, 830, 520, 610, 970

Canon Pixma IP-Serie 4200, 5200, 5200 R, 3300, 4300, 5300, 4500, 3500, 7600, 6600

Canon Pixma IX-Serie 5000, 4000

Canon Pixma MX-Serie 700, 850

 

Canon 5 black 0628B001

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.