No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Canon toner for LBP223/226/228/MF443/445 (3.1k.) CRG-057 3009C002

Оригинален Canon
4 290.00 mkd / €70.11
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Canon LBP-Serie 226 DW, 223 DW, 223, 228, 228 X, 226, 233 DW

Canon MF-Serie 443, 443 DW, 445, 446, 446 X, 449, 449 X

Canon I-Sensys-MF-Serie 443 DW, 445 DW, 446 X, 449 X, 443, 445, 446, 449, 445 DW, 445 DW, 443 DW, 445 DW, 455 DW, 455 DW

Canon I-Sensys-LBP-Serie 223 DW, 226 DW, 228 X, 223, 226, 228, 228 X, 223 DW, 233 DW

Canon Imageclass MF-Serie 445 DW

Canon Imageclass LBP-Serie 226 DW

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.