No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP crtg. for OfficeJet 9010/9020 magenta XL (1.6k.) No.963XL, 3JA28AE

Оригинален HP
2 230.00 mkd / €36.33
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

HP Officejet Pro 9010, HP OfficeJet Pro 9012, HP OfficeJet Pro 9014, HP OfficeJet Pro 9015, HP OfficeJet Pro 9016, HP OfficeJet Pro 9019 Premier, HP OfficeJet Pro 9020, HP OfficeJet Pro 9022, HP OfficeJet Pro 9025

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.