No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP toner for CLJ CP1215/1515/1518/CM1312nfi magenta No.125A (1.4k.) CB543A

Оригинален HP
5 180.00 mkd / €84.38
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Hewlett Packard Color Laserjet CM-Serie 1312, 1013 MFP, 1312 NFI MFP, 1312 NFI, 1013, 1312 MFP

Hewlett Packard Color Laserjet CP-Serie 1210, 1215, 1515 N, 1518 NI, 1217, 1213, 1214, 1510, 1514, 1515, 1515 NI, 1518, 1518 N, 1514 N, 1514 NI, 1216, 1215 N

 

HP 125 magenta CB543

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.