No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP crtg. for Desingjet 510/800/815 cyan (28ml) No.82 CH566A

Оригинален HP
  • Производител: HP
  • Шифра на мојтонер.мк: ad.hpch566a
  • ОЕМ шифра: CH566A
  • Достапност:
1.940,00 mkd
  • +
    -

 

Hewlett Packard Designjet-Serie 800 (24""), 800 PS (24""), 500, 500 PS (24""), 500 DS, 800 (42""), 800 PS (42""), 500 Plus, 500 PS (42), 510, 510 PS, 815 MFP, CC 800 PS, 500 PS, 510 DS, 510 Plus, 510 PS (24""), 510 PS (42""), 800, 800 PS, 820 MFP, 500 (24""), 500 (42), 500 PS Plus (24""), 500 PS Plus (42), 510 (24""), 510 (42""), 500 E, 500 M

 

HP 82 cyan CH566A

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software