No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP crtg. for OJ Pro 8100/8600 black high cap. (2.3p.) No.950xl CN045AE

Оригинален HP
3 260.00 mkd / €53.11
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Hewlett Packard Officejet Pro-Serie 8616 AiO, 8616, 8640, 8640 AiO, 8100, 8100 E-Printer, 8600, 8600 Plus, 8600 Premium, 251, 251 DW, 276, 276 DW, 8600 Plus E, 8615 AIO, 8100 E-AIO, 8600 E-AIO, 8600 Plus E-AIO, 8610, 8620, 8630, 8610 AIO, 8620 E AIO, 8630 AIO, 8610 E-AIO, 8610 E, 8620 E, 8630 E, 8660

 

HP 950 black XL CN045AE

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.