No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP crtg. for Designjet T120/T520 cyan (29ml) No.711 CZ130A

Оригинален HP
  • Производител: HP
  • Шифра на мојтонер.мк: ad.hpcz130a
  • ОЕМ шифра: CZ130A
  • Достапност:
2 140.00 mkd / €34.86
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Hewlett Packard Designjet T-Serie 521 (36""), 520 (24""), 120 (24""), 120 (24""), 120 (24""), 120 (24""), 120 (24""), 125 (24""), 125 (24""), 130 (24""), 130 (24""), 520 (24""), 520 (36""), 520 (36""), 520 (36""), 520 (24""), 520 (24""), 520 (24""), 525 (24""), 525 (24""), 525 (36""), 525 (36""), 530 (24""), 530 (24""), 530 (36""), 530 (36""), 520 (36""), 120 (24""), 520 (24"")

 

HP 711 cyan CZ130A

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.