No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP crtg. for Designjet T120/T520 yellow (29ml) No.711 CZ132A

Оригинален HP
  • Производител: HP
  • Шифра на мојтонер.мк: ad.hpcz132a
  • ОЕМ шифра: CZ132A
  • Достапност:
2 160.00 mkd / €35.19
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Hewlett Packard Designjet T-Serie 521 (36""), 520 (24""), 120 (24""), 120 (24""), 120 (24""), 120 (24""), 120 (24""), 125 (24""), 125 (24""), 130 (24""), 130 (24""), 520 (24""), 520 (36""), 520 (36""), 520 (36""), 520 (24""), 520 (24""), 520 (24""), 525 (24""), 525 (24""), 525 (36""), 525 (36""), 530 (24""), 530 (24""), 530 (36""), 530 (36""), 520 (36""), 120 (24""), 520 (24"")

 

HP 711 yellow CZ132A

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.