No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP crtg. for 1115, 2135 e-All-in-One color (200p.) No.652 F6V24AE

Оригинален HP
850.00 mkd / €13.85
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Hewlett Packard Deskjet Ink Advantage-Serie 1115 Printer, 2135 AIO, 3635 All-in-One Printer, 3775 AIO Printer, 3785 AIO Printer, 3835 All-in-One Printer, 4535 All-in-One Printer, 4675 All-in-One Printer

 

HP 652 color F6V24AE

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.