No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP imaging drum for Neverstop 1000, MFP 1200 (20k.) No.104A W1104A

Оригинален HP
6 670.00 mkd / €109.01
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Product specifications

Description  104A Black Original Laser Imaging Drum       

Average cartridge yield   20,000 pages   

Dimensions (l x w x d)  324.5 X 256.3 X 137.3 mm               Weight  2.1 kg   

HP 104A, HP W1104A, imaging drum, yield 20000 pages.

For HP Neverstop Laser 1000a, Neverstop Laser 1000w, Neverstop Laser MFP 1200a, Neverstop Laser MFP 1200w

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.