No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP toner for CLJ 150a/150nw/178/179fnw magenta (0.7k.) No.117A w/c W2073A

Оригинален HP
3 820.00 mkd / €62.43
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Work in the following printers. HP Color Laser 150 HP Color Laser 150nw  HP Color Laser 178nw HP Color Laser 179fnw  HP Colour Laser 150a

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.