No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Minolta waste toner box for C3110/Bizhub35/Magicolor3730 A1AU0Y1 A1AU0Y3 WB-P03

Оригинален Konica Minolta
  • Производител: Konica Minolta
  • Шифра на мојтонер.мк: ad.komwc3110
  • ОЕМ шифра: A1AU0Y1
  • Достапност:
2 610.00 mkd / €42.65
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Konica Minolta bizhub C25 Konica Minolta bizhub C3100P Konica Minolta bizhub C3110 Konica Minolta bizhub C35 Konica Minolta bizhub C35P Konica Minolta magicolor 3730DN Konica Minolta magicolor 4750DN Konica Minolta magicolor 4750EN

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.