No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Kyocera toner for FS 1035/1135 (7.2k.) TK1140

Оригинален Kyocera
5 870.00 mkd / €95.62
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Kyocera FS-Serie 1035, 1035 DP, 1035 MFP, 1135 MFP, 1135 DP, 1135 MFP/DP, 1135, 1035 MFP DP

Kyocera Ecosys M-Serie 2035, 2035 DN, 2535, 2535 DN

 

Kyocera TK 1140

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.