No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Kyocera toner for Ecosys P3045DN,P3050DN,P3055DN,P3060DN (12.5k.) TK3160

Оригинален Kyocera
6 490.00 mkd / €105.72
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Kyocera Ecosys P-Serie 3155, 3155 DN, 3145, 3145 DN, 3150, 3150 DN, 3150 DN, 3050, 3055, 3060, 3045, 3045 DN, 3050 DN, 3055 DN, 3060 DN, 3050 TD, 3060 TD, 3055 DN/KL3

 

Kyocera TK 3160

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.