No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Lexmark ink crtg. for Pro205/705/805/901/905 black (170p.) No.100 14N0820E

Оригинален Lexmark
1 570.00 mkd / €25.58
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

LEXMARK: IMPACT S305, INTERACT S605, INTERPRET S405, INTUITION S505, PINNACLE PRO901, PLATINUM PRO905, PRESTIGE PRO805, PREVAIL PRO705, PROSPECT PRO205

 

Lexmark 100 Black 14N0820E

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.