No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Pantum fuser unit for P25xx, M65xx, M66xx series (22pm)

  • Производител: Pantum
  • Шифра на мојтонер.мк: ad.pnt.fu22ppm
  • ОЕМ шифра: 301022090001
  • Достапност:
2 240.00 mkd / €36.61
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.