No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Brother P-touch label tape TZE-S251 black on white (24mm x 8m) Extra Strong Adhesive

Оригинален Brother
  • Производител: Brother
  • Шифра на мојтонер.мк: ad.r.brtzeS251
  • ОЕМ шифра: TZE-S251
  • Достапност:
1 950.00 mkd / €31.87
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Brother P-Touch-Serie P 710 BT, Cube Plus, 540, 550, 9200 PC, 9400, 2400, 2500 PC, 9200 DX, 530, 2450, 2420 PC, 3600, 9600, 1280, 1280 VP, 1280 DT, 9500 PC, 1280 CB, 2400 E, 2450 CC, 2450 DX, 2700 VP, 7500 VP, 7600 VP, 2430 PC, 7100 VP, 1290, 9700 PC, 9800 PCN, 1290 VP, 2730 VP, 2430 PC (black), 1290 DT, 750 TDI

Brother P-Touch RL-Serie 700 S

Brother P-Touch P-Serie 750 W, 750 WSP, 950 NW, 750 W

Brother P-Touch D-Serie 600 VP, 800 W, 600 VP, 800 W

Brother P-Touch PT-P-Serie 950 NW, 900, 900 NW, 950, 950 W

Brother PT-P-Serie ch P 900 W, ch PT-P 900 W, 950, 900, 900 W, 900 NW, 950 W

 

Brother TZE 251

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.