No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Brother P-touch label tape TZE-S261 white/black (36mm x 8m) Extra Strong Adhesive

Оригинален Brother
  • Производител: Brother
  • Шифра на мојтонер.мк: ad.r.brtzeS261
  • ОЕМ шифра: TZE-S261
  • Достапност:
2 430.00 mkd / €39.71
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

For Use With: PT-3600, PT-530, PT-550, PT-9200DX, PT-9200PC, PT-9400, PT-9500PC, PT-9600, PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D800W, PT-E800W, PT-P900, PT-P900W, PT-P950NW

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.