No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Brother P-touch label tape TZEFX251 Black on White Laminated (24mm x 8m)

Оригинален Brother
  • Производител: Brother
  • Шифра на мојтонер.мк: ad.r.brtzefx251
  • ОЕМ шифра: TZEFX-251
  • Достапност:
1 720.00 mkd / €28.11
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Brother P-Touch-Serie    P 710 BT (black), Cube Plus, 7500 VP, 7600 VP, 7100 VP, 750 TDI    Brother P-Touch P-Serie  750 W, 750 WSP, 750 W,  950 NW,  Brother P-Touch D-Serie    600 VP, 800 W, 600 VP, 800 W    Brother P-Touch PT-P-Serie    950 NW, 900, 900 NW, 950W 950,    Brother PT-P-Serie    ch P 900 W, ch PT-P 900 W, 950, 900, 900 W, 900 NW, 950 W  

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.