No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Tally Genicom ribbon for T2030/2240 044829

Оригинален Tally Genicom
  • Производител: Tally Genicom
  • Шифра на мојтонер.мк: ad.r.mt2030
  • ОЕМ шифра: 044829
  • Достапност:
510.00 mkd / €8.33
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Tally/Genicom T-Serie 2030, 2030-9, 2030-24, 2240

Tally/Genicom MT-Serie 2030-9, 3024-9, 2030

 

Tally Genicom 2030 044829

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.