No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Wincor Nixdorf ribon black for Nixdorf 4915 01750080000

Оригинален Diebold Nixdorf
  • Производител: Diebold Nixdorf
  • Шифра на мојтонер.мк: ad.r.sini4915
  • ОЕМ шифра: 01750080000
  • Достапност:
1 640.00 mkd / €26.80
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Wincor Nixdorf Highprint-Serie 4915, 4915 Plus, 4915 XE

 

1750080000

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.