No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Wincor Nixdorf violet ribon for TP06/07 NP06/07 01750031054, 10600211992

Оригинален Diebold Nixdorf
  • Производител: Diebold Nixdorf
  • Шифра на мојтонер.мк: ad.r.sinp06p
  • ОЕМ шифра: 01750031054
  • Достапност:
190.00 mkd / €3.11
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Siemens TP-Serie 06/07

Siemens NP-Serie 06/07

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.