No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Ricoh toner for Aficio 2015/MP1600/2000 (9k.) T1230D 842015

Оригинален Ricoh
1 440.00 mkd / €23.46
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

RICOH: AFICIO 2015, AFICIO 2016, AFICIO 2018, AFICIO 2018D, AFICIO 2020, AFICIO 2020D, AFICIO MP 1500, AFICIO MP 1600L, AFICIO MP 2000, AFICIO MP 2000LN   

 

Ricoh Type 1230d

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.