No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Samsung toner for ML-2165W/SF-760P/SCX-3405FW (1.5k.) MLTD101S

Оригинален Samsung
3.470,00 mkd
  • Овој производ е достапен само на барање!

 

Samsung ML-Serie 2161, 2161, 2160, 2165, 2165 W, 2164

Samsung SF-Serie 760 P, 760 P

Samsung SCX-Serie 3401, 3401, 3405, 3505 W, 3405 FW, 3405 F, 3400, 3400 F, 3400 FW, 3405 W

 

Samsung MLTD-101s

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

Слични производи

FREE live chat software