No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Ricoh toner for FT 6645/6655/6665/7650 Type 610E 1140gr. (38k.) 887642

Оригинален Ricoh
530.00 mkd / €8.63
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

887642 38.000pages Ricoh 1140gr 885078 =OEM- 884235 887642 =OEM-NR T610 TYP610 TYP 610 TYPE610 TYPE 610 FT6645 FT 6645 FT6650 FT 6650 FT6655 FT 6655 FT6665 FT 6665 FT7650 FT 7650 FT7660 FT 7660 FT7670 FT 7670 K66 K66A A3PRINTER

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.