No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Acro counter chip for HP 1160/1300/1320/2300/2400/2410/2420X Q5949X/Q6511/7551X

  • Производител: Counter chips
  • Шифра на мојтонер.мк: ca.cc.hpuni-x
  • ОЕМ шифра: Q5949X,Q6511X,Q6511X
  • Достапност:
100,00 mkd
  • +
    -

Compatible Chip-Hp Universal Compatible Chip

(1160/1300/1320/2300/2400/2410/2420/2430/4200/4250/ 4300/4350/4345/) A/X

 

Hp Universal Compatible Chip (1160/1300/1320/2300/2400/2410/2420/2430/4200/4250/ 4300/4350/4345/) A/X

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software