No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Acro counter chip for Xerox 5222/5225/5230 (30k.) 106R01305

  • Производител: Counter chips
  • Шифра на мојтонер.мк: ca.cc.xer5230
  • ОЕМ шифра: 106R01305
  • Достапност:
420,00 mkd
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software