No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

DC Drum for HP 1005/1006/1102/1505 dd l1006 1291 (6k.) CB435A/36A/CE285A/78A

  • Производител: Delacamp
  • Шифра на мојтонер.мк: dc.d.hp1005
  • ОЕМ шифра: 35A;36A;85A;78A
  • Достапност:
160,00 mkd
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software