No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

DC Fuser film sleeve HP 1120/1522/1536/1505 (metalna)

  • Производител: Delacamp
  • Шифра на мојтонер.мк: dc.ffs.hp1120
  • ОЕМ шифра: Н/А
  • Достапност:
1 600.00 mkd / €26.15
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.