No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

DC prasok za Samsung ML-1710/SCX4216/2250 (10kg.) UNI SAM.

  • Производител: Delacamp
  • Шифра на мојтонер.мк: dc.p.10samuni
  • ОЕМ шифра: UNI Samsung
  • Достапност:
11 940.00 mkd / €194.51
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.