No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

DC prasok za Samsung ML 1710/2150/2850/2250 (450gr.) UNI SAM

  • Производител: Delacamp
  • Шифра на мојтонер.мк: dc.p.sam1710u
  • ОЕМ шифра: UNI Samsung
  • Достапност:
620.00 mkd / €10.13
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.