No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Monitor 21,5" AOC 22E1D

6.490,00 mkd
  • Овој производ е достапен само на барање!

"21.5"" TN panel, 1920x1080,  Full HD (1080p).HDMI 1.4 x 1, VGA, DVI, Headphone out (3,5mm), built-in speakers Stand offers tilting and cable management

"21.5"" TN panel, 1920x1080, Full HD (1080p).HDMI 1.4 x 1, VGA, DVI, Headphone out (3,5mm), built-in speakers Stand offers tilting and cable management

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software