No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Fullmark ribon for IBM/LEXMARK 2380/2390 PSB70/1040930

ПРОМОЦИЈА
Компатибилен
  • Производител: Fullmark
  • Шифра на мојтонер.мк: fm.r.n160bk
  • ОЕМ шифра: PSB-70 1040930
  • Достапност:
230.00 mkd / €3.76
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -
IBM 2380 IBM 2380 Plus IBM 2381 IBM 2381 Plus IBM 2390 IBM 2390 Plus IBM 2391 IBM 2391 Plus IBM 4009 IBM PPS II Lexmark 2300 Lexmark 2380 Lexmark 2380 Plus Lexmark 2381 Lexmark 2381 Plus Lexmark 2390 Lexmark 2390 Plus Lexmark 2391 Lexmark 2391 Plus Lexmark 2400 Lexmark 2480 Lexmark 2481 Lexmark 2490 Lexmark 2491 Lexmark 5204 Quickwriter

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.