No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Fullmark ribon for Fujitsu DL 3800 D30L90010601

Компатибилен
  • Производител: Fullmark
  • Шифра на мојтонер.мк: fm.r.n514bk
  • ОЕМ шифра: DL3700 CA02374-C104
  • Достапност:
230.00 mkd / €3.76
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Fujitsu DL-Serie 3700, 3750, 3800, 3850, 9300, 9400

Tally Genicom 965

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.