No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Fullmark ribon for Panasonic KX-P 110/1080/1124/145 KXP145

Компатибилен
  • Производител: Fullmark
  • Шифра на мојтонер.мк: fm.r.n904bk
  • ОЕМ шифра: KX-P145 BM251
  • Достапност:
50.00 mkd / €0.82
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -
Eien 1090 Eien 1091 Eien 1201 Eien 1500 Eien 1600 Eien 1802 Eien 1805 Eien EQ 333 Panasonic KX-P 1081 Panasonic KX-P 110 Panasonic KX-P 115 Panasonic KX-P 1170 Panasonic KX-P 1592 Panasonic KX-P 1595 Panasonic KX-P 2150 Panasonic KX-P1080 Panasonic KX-P1121 Panasonic KX-P1122 Panasonic KX-P1123 Panasonic KX-P1124 Panasonic KX-P1150 Panasonic KX-P1180 Panasonic KX-P1180i Panasonic KX-P1190 Panasonic KX-P1191 Panasonic KX-P145 Panasonic KX-P1693 Panasonic KX-P1695 Panasonic KX-P2023 Panasonic RXP 1121 Panasonic TMS 210 Roland DG PR 2417

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.