No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

I-A crtg. Printhead for HP DesignJet 1050 no.80 yellow C4823A

  • Производител: I-Aicon
  • Шифра на мојтонер.мк: ia.hpc4823a
  • ОЕМ шифра: C4823A
  • Достапност:
3.690,00 mkd
  • +
    -

 

C4823A HP DNJ1050 PRH+CLEANER No.80 yellow C4823AE C 4823AE C4823A C 4823A C4823 C 4823 NO.80 NO80 NR.80 NR80 HP80 DNJ1000 DNJ 1000 Serie DESIGNJET DNJ1050 DNJ 1050 DNJ1050C DNJ 1050C DNJ1055CM DNJ 1055CM HPC4823A

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software