No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

IR Fuser film sleeve HP 2035/2055/1160/1320/1010/CE285A/ce283//M12a/M15/M26/M28/M130/M402/MF443

  • Производител: Graphic Jet
  • Шифра на мојтонер.мк: ir.ffs.hp2035
  • ОЕМ шифра: Н/А
  • Достапност:
1 140.00 mkd / €18.63
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.