No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Aigostar Halogen Lamp, P55 E14 28w, 370 lm, EEI - D class, 2K h,180140

Оригинален Aigostar
  • Производител: Aigostar
  • Шифра на мојтонер.мк: kd.hbP45E1428w
  • ОЕМ шифра: 180140
  • Достапност:
60,00 mkd
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software