No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Master Color drum for Oki B411/431 (25k.) 44574302

Компатибилен
3.540,00 mkd
  • +
    -

Опис

Модели на машини

44574302 OKI B411 OPC 25.000pages 44574302 B411 B411D B411DN B412 B431 B431D B431DN B432 B512 MB461 MB471 MB491 MB492 MB472 M562 OKI20225

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software