No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Master Color drum OPC for Panasonic KX-MB2000/2010/2030/2061 (6k.) KX-FAD412E

Компатибилен
3.980,00 mkd
  • +
    -

Опис

 

Модели на машини

6000pages/5%cov KX-FAD412X KXFAT412X KX FAT412X PANASONIC KX-FAD412 KXFAT412 KX FAT412 KX-MB1900 KXMB1900 KX MB1900 KX-MB2000 KXMB2000 KX MB2000 KX-MB2010 KXMB2010 KX MB2010 KX-MB2025 KXMB2025 KX MB2025 KX-MB2030 KXMB2030 KX MB2030 KX-MB2061 KXMB2061 KX MB2061

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software