No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ drum for Brother DCP 8110/HL5440/5450/61180/8950 (30k.) DR3300

Компатибилен
1 030.00 mkd / €16.75
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Brother HL-Serie 5440, 5470, 5450 DN, 5470 DW, 5450, 6180, 6180 DW, 6180 DWT, 5440 D, 5450 DNT, 5480 DW, 5400, 6100

Brother MFC-Serie 8510, 8520, 8510 DN, 8550 DW, 8520 DN, 8950 DW, 8950 DWT, 8950, 8550

Brother DCP-Serie 8155, 8155 DN, 8910, 8910 DW, 8250 DN, 8010 DN, 8110 DN, 8250, 8950, 8110

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.