No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ Toner for Canon IR 2230/2270/2830/2870/3025/3225 (21k.) C-EXV11/GPR15/CEXV12 9629A002

Компатибилен
1 100.00 mkd / €17.92
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Canon IR-Serie 2270, 2870, 2230, 3025 N, 2870 F, 2870 I, 3025, 3030, 3030 N, 2270 I, 3225, 3230, 3550, 3550 I, 2830, 3225 N

Canon Imagerunner-Serie 2230, 2270, 2870, 2870 F, 2870 I, 3025, 3025 N, 3030 N, 3030, 2270 I, 3225, 3230, 3550, 3550 I, 2830

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.