No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ toner for Canon IR 1018/1022 (8.4k.) C-EXV18/NPG-32/GRP-22 0386B002

Компатибилен
670.00 mkd / €10.91
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Canon IR-Serie 1018, 1022, 1023, 1022 A, 1018 J, 1022 F, 1022 I, 1022 IF, 1023 IF, 1023 N, 1024 IF, 1020, 1020 J, 1024 A, 1024 F, 1024 I

Canon Imagerunner-Serie 1018, 1018 J, 1022, 1022 A, 1022 F, 1022 I, 1022 IF, 1023, 1023 IF, 1023 N, 1024 IF

 

Canon C-EXV18

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.