No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ UNIVERSAL toner HP Q5942X/Q5945A/Q1338X (20k.)

Компатибилен
2 600.00 mkd / €42.35
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

   

 

Hewlett Packard Laserjet-Serie 4250 N, 4350 N, 4250 DTN, 4350 DTN, 4250 DTNSL, 4350 DTNSL, 4250, 4350, 4250 TN, 4350 TN, 4240, 4240 N

Hewlett Packard Laserjet-Serie 4345, 4345 MFP, 4345 X MFP, 4345 XM MFP, 4345 XS MFP

Hewlett Packard Laserjet M-Serie 4345, 4345 MFP, 4345 X MFP, 4345 XM MFP, 4345 XS MFP

Hewlett Packard Laserjet-Serie 4200, 4200 N, 4200 TN, 4200 DTN, 4200 DTNSL, 4200 LN, 4200 DTNS, 4200 L

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.