No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ toner for Lexmark T650/652/654 (25k.) T650H11E

Компатибилен
2 700.00 mkd / €43.98
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Lexmark T-Serie 650, 652, 654, 650 N, 650 DN, 652 DN, 652 N, 650 DTN, 654 N, 652 DTN, 654 DN, 654 DTN, 656, 656 DNE

Lexmark Optra T-Serie 650, 650 DN, 650 DTN, 650 N, 652, 652 DN, 652 DTN, 652 N, 654, 654 DN, 654 DTN, 656, 656 DNE

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.