No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ toner for Oki B411/431/MB461MB471/MB491 (3k.) 44574703 NT-FO411C

Компатибилен
470.00 mkd / €7.68
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

OKI MB-Serie 461 MFP, 471 MFP, 471 W MFP, 461, 471, 491, 461 L, 471 L, 491 DN, 471 W

OKI B-Serie 411, 431 DN Super, 411 D, 431 D, 431 DN, 411 DN, 431 DN Plus, 431

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.